Vinaora Nivo Slider

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Rooise Crosslopen 2017 - 2018

StartCrosslopenfebr2014Vanaf dit jaar is er een nieuwe inschrijflocatie: Het clubgebouw van Fortuna '67 aan de Zwembadweg 62, op ± 100 m van start en finish. Inschrijven vanaf 9.30 u tot 15 minuten voor de start van elk onderdeel
Er is voldoende douche- en kleedgelegenheid aanwezig.
Vanaf de centrale grote parkeerplaats wordt u via gele Fortuna borden naar de inschrijflocatie geleid en van daar weer naar de start- en finishlocatie. Fietsen kunt u stallen in onze eigen fietsenstalling bij het clubgebouw.

Zin in een kopje koffie voor of na de wedstrijd: De kantine is open!!

Klik op de foto voor meer informatie en om digitaal in te schrijven.
Klik hier voor het parkoers

Bijdrage uit het Coöperatief Dividend van de Rabobank

nieuw logo rabo custom

De Jeugdatletiekgroep is al een tijdje bezig om de financiering rond te krijgen voor de aanschaf van een 2e hands hoogspringmat en de aanleg van een aanloop voor het hoospringen.
Door de opbrengsten uit de grote clubactie van 2015 en 2016, het door de gemeente gratis beschikbaar stellen van lavasplit en gravel en enige sponsoring door bedrijven kwamen we een eind in de goede richting.

En nu kunnen we meedelen dat het resterende gedeelte beschikbaar is gesteld door de Rabobank uit het Coöperatief Dividend.
Vandaag ontvingen we het bericht dat de commissie Coöperatief Dividend (4 leden uit de Ledenraad) heeft besloten een bijdrage van € 2.200,- (inclusief BTW en eventuele schenkbelasting) toe te kennen.

Een geweldig resultaat dus, waarvoor we de Rabobank zeer dankbaar zijn.

Peter Hellings
Voorzitter Jeugdatletiekgroep