Vinaora Nivo Slider

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Rooise Crosslopen 2017 - 2018

StartCrosslopenfebr2014Vanaf dit jaar is er een nieuwe inschrijflocatie: Het clubgebouw van Fortuna '67 aan de Zwembadweg 62, op ± 100 m van start en finish. Inschrijven vanaf 9.30 u tot 15 minuten voor de start van elk onderdeel
Er is voldoende douche- en kleedgelegenheid aanwezig.
Vanaf de centrale grote parkeerplaats wordt u via gele Fortuna borden naar de inschrijflocatie geleid en van daar weer naar de start- en finishlocatie. Fietsen kunt u stallen in onze eigen fietsenstalling bij het clubgebouw.

Zin in een kopje koffie voor of na de wedstrijd: De kantine is open!!

Klik op de foto voor meer informatie en om digitaal in te schrijven.
Klik hier voor het parkoers

Algemeen

Sportief wandelen in groepsverband!!

Fortuna ’67 heeft op dit moment vijf Sportief Wandel Groepen, één op maandag overdag, drie op dinsdag avond en een op donderdag avond. Voor trainingstijdentijden kijk hier.

De groepen op dinsdag zijn min of meer ingedeeld naar prestatieniveau van de lopers. Dat wil echter niet zeggen, dat personen die graag samen lopen in verschillende groepen moeten lopen. Want gezelligheid is een belangrijke factor bij ons sportief wandelen.

De afdeling Sportief Wandelen van Fortuna ’67 bestaat nu vijf jaar en telt ongeveer honderd sportieve wandelaars. Deze trainen onder aanvoering van onze 8 gediplomeerde trainers en vier opgeleide assistenten. Twee keer per maand is er op dinsdagavond  gelegenheid om in de kantine na de training een kop koffie met elkaar te drinken (of iets anders).

wandelen image4 2012 wandel jos 03

Mocht U belangstelling hebben in sportief wandelen, kom dan naar een van onze trainingen. U mag, bij wijze van proef, vier keer gratis meetrainen voor wij U vragen lid te worden van Fortuna ’67. Voor meer informatie kunt U contact opnemen met een van onze trainers.
V