Vinaora Nivo Slider

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Rooise Crosslopen 2017 - 2018

StartCrosslopenfebr2014Vanaf dit jaar is er een nieuwe inschrijflocatie: Het clubgebouw van Fortuna '67 aan de Zwembadweg 62, op ± 100 m van start en finish. Inschrijven vanaf 9.30 u tot 15 minuten voor de start van elk onderdeel
Er is voldoende douche- en kleedgelegenheid aanwezig.
Vanaf de centrale grote parkeerplaats wordt u via gele Fortuna borden naar de inschrijflocatie geleid en van daar weer naar de start- en finishlocatie. Fietsen kunt u stallen in onze eigen fietsenstalling bij het clubgebouw.

Zin in een kopje koffie voor of na de wedstrijd: De kantine is open!!

Klik op de foto voor meer informatie en om digitaal in te schrijven.
Klik hier voor het parkoers

Een nieuwe sponsor bij SV Fortuna ’67.

Van Happen

Van Happen Containers traint met sportvereniging Fortuna '67

Ook dit jaar lopen de medewerkers van Van Happen Containers weer mee met de marathon van Eindhoven. Om zich goed voor te bereiden op de marathon trainen zij mee met de loopgroepen van sportclub Fortuna '67.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor Van Happen Containers erg belangrijk. Het investeren in een gezonde en bewuste levensstijl van medewerkers doet de organisatie dan ook graag. Het ondersteunen van een sportvereniging is daar ook een onderdeel van. Door een sponsorovereenkomst met Fortuna '67 aan te gaan motiveert Van Happen Containers medewerkers om meer te sporten en bewegen.

FortuFortuna Logo RGB Customna '67 is een enthousiaste sportclub met veel sociale contacten en professionele begeleiding. Hardlopen is een groot onderdeel van de club Fortuna '67. Er zijn verschillende loopgroepen met gediplomeerde trainers. Zo is er voor iedere loper een passend niveau. ‘Van Happen Containers vindt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) belangrijk en streeft daarom naar duurzame relaties met sportverenigingen die voordelen bieden voor beide partijen. Dit is hier een mooi voorbeeld van’, aldus Edward van Acht.