Vinaora Nivo Slider

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Rooise Crosslopen 2017 - 2018

StartCrosslopenfebr2014Vanaf dit jaar is er een nieuwe inschrijflocatie: Het clubgebouw van Fortuna '67 aan de Zwembadweg 62, op ± 100 m van start en finish. Inschrijven vanaf 9.30 u tot 15 minuten voor de start van elk onderdeel
Er is voldoende douche- en kleedgelegenheid aanwezig.
Vanaf de centrale grote parkeerplaats wordt u via gele Fortuna borden naar de inschrijflocatie geleid en van daar weer naar de start- en finishlocatie. Fietsen kunt u stallen in onze eigen fietsenstalling bij het clubgebouw.

Zin in een kopje koffie voor of na de wedstrijd: De kantine is open!!

Klik op de foto voor meer informatie en om digitaal in te schrijven.
Klik hier voor het parkoers

Verkeersregelaars

Zoals voor alle organisaties geldt, heeft ook SV Fortuna ’67  verkeersregelaars nodig bij haar evenementen.


Verkeersregelaars zijn personen van boven de 18 jaar die hiervoor gecertificeerd zijn na een instructie via de politie.
Deze certificering is tegenwoordig op een eenvoudige wijze te verkrijgen.
Voorheen kostte dit u een hele avond ergens op ’n politiebureau of gemeentehuis, tegenwoordig doet u dit thuis op de bank achter de computer in ongeveer 40 minuten tijd.
En daar zit de tijd voor koffie drinken bij!

Om als verkeersregelaar te mogen optreden is deze certificering van groot belang.
Door middel van een E-learning programma-tje van ’n dik half uur krijgt u de benodigde instructies gekoppeld aan enkele kleine “proef” testjes.
Aan het einde bevindt zich een uitgebreidere toets, maar die bestaat uit de vragen die u eerder in de “proef” al beantwoord  heeft.
Na hiervoor geslaagd te zijn krijgt u een certificering om gedurende één heel jaar overal
( mits aangemeld bij de gemeente ) als verkeersregelaar op te mogen treden.
Dus bij elk evenement waar u dat wil.
Zo kunt u op eenvoudige wijze een vereniging, school, of organisatie helpen als vrijwilliger door uw inzet als verkeersregelaar.

Wij, SV Fortuna ’67, hebben bij diverse door ons georganiseerde evenementen grote behoefte aan deze verkeersregelaars, die doorgaans slechts enkele uurtjes hun werk langs een parcours verrichten.

Daarbij voorzien we hen van ’n natje en ’n droogje en een duidelijke instructie voor hun locatie en nog de gelegenheid tot een drankje achteraf.

Mocht het je iets lijken, om als verkeersregelaar op te kunnen treden, meldt je dan aan om je bij de eerstvolgende gelegenheid te laten certificeren.
Dit houdt niet in dat je dan ook moet optreden als verkeersregelaar, je wordt door ons altijd gevraagd en als het je niet uitkomt kun je dat gewoon aangeven.
Aanmelden kan het hele jaar door.

Voor meer informatie:

Pierre Lardenois
Wedstrijdorganisatie
06-18117598
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.