Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hulp gevraagd hulp gevraagd hulp gevraagd 

Beste sportmensen,
Hulp gevraagd
Afgelopen 3 jaar ben ik degene geweest die je weleens gevraagd heeft of je beschikbaar was als vrijwilliger (verkeersregelaar of iets anders) bij een van onze evenementen. Na het regelen van vrijwilligers voor o.a. 3 Vaderdaglopen en een jubileummarathon ga ik een stapje terug doen omdat de tijd hiervoor mij ontbreekt. Ik hoop echt dat iemand anders dit stokje van mij wil overnemen zodat we onze evenementen kunnen blijven organiseren samen met de andere vrijwilligers die hier druk mee zijn. Dat betekent niet dat ik alles loslaat. Wij hebben ook diverse contacten lopen met externen die ons verkeersregelaars/vrijwilligers leveren en bij wie wij ook regelmatig een keer een handje helpen. Ik blijf de contact persoon met deze verenigingen, dus het stokje dat ik doorgeef is minder groot dan toen ik het overnam. Zo blijft het voor iedereen behapbaar. Heb je vragen over wat het “werk” inhoudt dan weet je mij te vinden tijdens de trainingen of door 0413-476683 te bellen. Mailen kan ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ik hoop echt dat er iemand opstaat die dit weer voor enkele jaren gaat doen.

Ik hoor graag van je.

Groetjes, Ingrid Jansen

hulp gevraagd hulp gevraagd hulp gevraagd

 

Vaderdaglopen 21 juni 2020

DSC 0169 kopie 2Helaas!

Hoewel het eigenlijk wel 'n beetje in de lijn van verwachtingen lag,  hadden we het anders gehoopt.
Onze regering heeft op advies van het RIVM alle evenementen verboden tot 01-september. 
Dat houdt dus ook in dat de Vaderdaglopen 2020 niet doorgaan, ook niet als er op een later tijdstip toch weer iets teruggedraaid zou worden.
De voorbereidingstijd zou dan te kort worden.
Voorzichtig waren we al begonnen met de voorbereidingen en daar gaan we nu mee stoppen.
Iedereen die daaraan heeft meegewerkt danken we voor hun vertrouwen en energie.

We hopen jullie allemaal te mogen zien bij de Vaderdaglopen op zondag 20-juni-2021 of een andere door ons georganiseerde loop.