Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

We mogen weer!! 

Athletics Champs Banner kopie

 

 

 

Protocol Verantwoord Sporten Fortuna (jeugd)

 

 

 

 

Start Running kopie

 

 

 

 

Protocol Verantwoord Sporten Fortuna (volwassenen)

 

 

 

 

 

Beste Fortunezen,

Na de goedkeuring voor de jeugd om te beginnen met sporten is er nu ook goedkeuring voor volwassenen om te starten. Eindelijk! Helaas nog niet voor onze zaaltrimmers.
Wat echter zo simpel lijkt, is in de praktijk nog niet zo makkelijk. Daarvoor is een protocol nodig en hebben we afspraken moeten maken met andere gebruikers van de accommodatie. Pas daarna volgt toestemming van de gemeente.
Die toestemming hebben we nu! Dus we kunnen onze trainingen weer opstarten. De jeugd is reeds begonnen. De Loopgroepen starten maandag 18 mei en blijven tot nader bericht alleen op de maandagavond trainen. We proberen z.s.m. een oplossing voor de woensdag te vinden.

Ook de Sportief wandelaars beginnen de trainingen weer op maandag 18 mei en behouden dezelfde trainingstijden.
In verband met de maximale groepsgrootte kan het echter zijn dat we de groepen moeten splitsen of aanpassen, wij rekenen daarbij op jullie medewerking. Het is allemaal even wennen en aanpassen.

Andere leden die nog niet mogen starten met trainen kunnen altijd aansluiten bij de Sportief wandelaars. Zij trainen op maandag van 9.00-10.30uur, en op dinsdag en donderdag van 19.00-20.30 uur. Je kunt onder de regels van het protocol gewoon komen. Heb je vragen dan kun je contact opnemen met George Zoontjens, tel 0413-476748.
Bij deze mail vinden jullie ook het protocol dat iedereen moet volgen rondom trainingen, lees deze goed door en houd je daaraan!

Daarnaast hebben we in overleg met KV Rooi  een aantal maatregelen genomen omtrent vervoer/aankomst en vertrek. Alle leden dienen zich hier aan te houden, hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk!

Maatregelen m.b.t. vervoer/aankomst en vertrek:

  •          volg altijd de aanwijzingen van de corona-verantwoordelijke!
  •          kom zoveel mogelijk met de fiets danwel lopend;
  •          betreed onze accommodatie via de poort aan de Zwembadweg en NIET via de hockeyclub;
  •          bij aankomst aan de poort houd zoveel mogelijk rechts aan, ben je met de fiets dan stap je voor het materialenhok af en zet je de fiets bij de duivenclub neer, daar hebben we extra fietsenrekken neergezet;
  •          na het wegzetten van de fiets verzamel je meteen op ons trainingsveld bij de juiste groep op aanwijzing van de trainer of corona verantwoordelijke;
  •          de auto’s mogen niet op het terrein worden geparkeerd, parkeer de auto bij de parkeerplaats bij De Helden van Kien en kom lopend naar de accommodatie via de hoofdpoort en NIET via de hockeyclub.

We wensen iedereen hele fijne en veilige trainingen en rekenen op jullie volle medewerking!

Met sportieve groeten,

Namens het bestuur, Leon Verrijt

 

Vaderdaglopen 21 juni 2020

DSC 0169 kopie 2Helaas!

Hoewel het eigenlijk wel 'n beetje in de lijn van verwachtingen lag,  hadden we het anders gehoopt.
Onze regering heeft op advies van het RIVM alle evenementen verboden tot 01-september. 
Dat houdt dus ook in dat de Vaderdaglopen 2020 niet doorgaan, ook niet als er op een later tijdstip toch weer iets teruggedraaid zou worden.
De voorbereidingstijd zou dan te kort worden.
Voorzichtig waren we al begonnen met de voorbereidingen en daar gaan we nu mee stoppen.
Iedereen die daaraan heeft meegewerkt danken we voor hun vertrouwen en energie.

We hopen jullie allemaal te mogen zien bij de Vaderdaglopen op zondag 20-juni-2021 of een andere door ons georganiseerde loop.