Vaderdaglopen 20 juni 2021

IMG 3290 kopie Groot

Heel jammer, maar het heeft niet zo mogen zijn.
De huidige coronamaatregelen en het gegeven, dat versoepelingen ter zake nog niet in het verschiet liggen hebben ons doen besluiten om ook de Vaderdaglopen van 2021 af te gelasten.
Graag zien wij u volgend jaar op Vaderdag 19 juni 2022 aan de start op een van de afstanden.

Als u wil weten wat de parkoersen zijn, klik dan op de afbeelding hierboven en ga dan naar het menu: Parkoers

Het Wedstrijd Organisatie Comité van S.V. Fortuna '67.

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Wandelen bij S.V. Fortuna '67; ja natuurlijk

Lekker buiten actief zijn en ondertussen ook nog genieten van de natuur! Wandelen is goed voor lichaam en geest en past daarom perfect binnen een gezonde leefstijl. Iedereen kan het, het kan bijna overal en op elk moment van de dag. Extra voordeel: in tegenstelling tot veel andere sport- en beweegactiviteiten levert wandelen nauwelijks blessures op.

Wandelen biedt veel voordelen en er zijn allerlei mogelijkheden om het te doen. Of je nu wandelt om fit en gezond te blijven, om in alle rust de natuur te beleven, om stevig te presteren, om gezellig met andere mensen samen te zijn of om spannende avonturen te beleven; het kan allemaal en in veel gevallen ook nog tegelijk.

We hebben gezien dat het laatste jaar veel meer mensen binnen St. Oedenrode en omgeving aan de wandel zijn gegaan. De trainers van sv Fortuna menen dat ze jou kunnen helpen met het verantwoord wandelen. Lekker in groepsverband, waarbij wij waken voor de veiligheid en het sociale contact zeer belangrijk vinden.

Wij doen er alles aan om de wandelingen ook in deze tijd veilig te laten verlopen. Wij houden ons aan de maatregelen en zoeken daar waar mogelijke rustige en brede wegen/paden op.
Heb je interesse om bij sv Fortuna in groepsverband te gaan wandelen, wandel dan gerust een keer met een van onze groepen mee.. Dat kan op maandagmorgen, dinsdag- of donderdagavond; de eerste 4 keer is het gratis en natuurlijk vrijblijvend. Verzamelen zwembadweg 62 Rooi.

Voor nadere informatie kun je terecht bij:

  • Maandagmorgen 09:00 uur Henk Plasman            06-10980674
  • Dinsdagavond 19:00 uur Ans Lamers                 0413-475130
  • Donderdagavond 19:00 uur George Zoontjens       06-57700066
  • Of www.fortuna67.nl

 

40e Descente de la Lesse Dinant 29 augustus 2021

JF Mobile Menu Pro

JF Mobile Menu Pro