Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Reglement Aanmeldingsformulier Deelnemerslijst

De jeugd van Fortuna en de Club van 100

Het is een algemeen bekend gezegde: De jeugd heeft de toekomst
Je moet ze er echter wel mee helpen. Daarom heeft een door het bestuur van Fortuna ingerichte werkgroep, bijgestaan door het jeugdbestuur, rond 2010 hard gewerkt om een trainingsveld met verlichting voor onze jeugd te verkrijgen.

Vanaf 27 november 2011 wordt er getraind op een trainingsveld met verlichting. Aan het exploiteren van een trainingsveld met verlichting hangt een prijskaartje en om die kosten te dekken hebben een paar leden een Club van 100 opgericht. Met het geld dat door de leden van de Club van 100 jaarlijks wordt ingelegd zullen de exploitatie uitgaven worden gedekt.
Is er dan nog geld over dan wordt dat aan andere zaken van de jeugd besteed.

Vindt u de jeugd ook belangrijk voor de toekomst van Fortuna en hebt u ook interesse om mee te doen met de Club van 100 meld je dan bij Peter Hellings of Lidewijde Verbeek. Zij kunnen u er alles over vertellen.  Elders op deze pagina vindt u het reglement en het aanmeldingsformulier.

Peter Hellings: tel. 478463, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lidewijde Verbeek: tel: 477635, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Vaderdaglopen 21 juni 2020

DSC 0169 kopie 2Helaas!

Hoewel het eigenlijk wel 'n beetje in de lijn van verwachtingen lag,  hadden we het anders gehoopt.
Onze regering heeft op advies van het RIVM alle evenementen verboden tot 01-september. 
Dat houdt dus ook in dat de Vaderdaglopen 2020 niet doorgaan, ook niet als er op een later tijdstip toch weer iets teruggedraaid zou worden.
De voorbereidingstijd zou dan te kort worden.
Voorzichtig waren we al begonnen met de voorbereidingen en daar gaan we nu mee stoppen.
Iedereen die daaraan heeft meegewerkt danken we voor hun vertrouwen en energie.

We hopen jullie allemaal te mogen zien bij de Vaderdaglopen op zondag 20-juni-2021 of een andere door ons georganiseerde loop.