Vinaora Nivo Slider

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Algemeen

Sportief wandelen in groepsverband!!

Fortuna ’67 heeft op dit moment vijf Sportief Wandel Groepen, één op maandag overdag, drie op dinsdag avond en een op donderdag avond. Voor trainingstijdentijden kijk hier.

De groepen op dinsdag zijn min of meer ingedeeld naar prestatieniveau van de lopers. Dat wil echter niet zeggen, dat personen die graag samen lopen in verschillende groepen moeten lopen. Want gezelligheid is een belangrijke factor bij ons sportief wandelen.

De afdeling Sportief Wandelen van Fortuna ’67 bestaat nu vijf jaar en telt ongeveer honderd sportieve wandelaars. Deze trainen onder aanvoering van onze 8 gediplomeerde trainers en vier opgeleide assistenten. Twee keer per maand is er op dinsdagavond  gelegenheid om in de kantine na de training een kop koffie met elkaar te drinken (of iets anders).

wandelen image4 2012 wandel jos 03

Mocht U belangstelling hebben in sportief wandelen, kom dan naar een van onze trainingen. U mag, bij wijze van proef, vier keer gratis meetrainen voor wij U vragen lid te worden van Fortuna ’67. Voor meer informatie kunt U contact opnemen met een van onze trainers.
V

Descente de la Lesse Dinant 2018

annoncezatopek Custom