Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

 

Op 25 Augustus 2004 was de eerste training van de nieuw opgerichte afdeling sportief wandelen van SV Fortuna 67. Ruim 66 deelnemers kwamen op de eerste training af en het was een succes.
Er was in Rooi belangstelling om in groepsverband onder begeleiding gezamenlijk te wandelen. Een jaar later waren we gegroeid naar 100 leden met 8 gediplomeerde trainers.
Ook hebben we enkele jaren het Nordic wandelen gepromoot,maar door te weinig deelnemers is dit na 5 jaar gestopt. We wandelen op maandag dinsdag en donderdag in 5 verschillende groepen. Ik vraag me wel eens af hoe houden we de afdeling gezond ook naar de toekomst gezien.
Het aantal leden om de groepen op peil te houden is er een van. Hiervoor hebben we jullie steun nodig, want de laatste jaren zijn via mond op mond reclame de nieuwe leden binnen gestroomd. Laat via de trainers weten hoe de gezelligheid binnen de groepen kunnen verbeteren. Dus iedereen die wil wandelen kan bij de jarige afdeling aansluiten. Gemiddeld is de training 90 minuten met div variaties en snelheden en in de zomer wandelen we buiten Rooi vanaf een andere start plaats. Vanaf 1 September mag iedereen instromen en een maand gratis proberen en de gezelligheid en het sociale contact van onze afdeling sportief wandelen meemaken. Heb je interesse kijk op onze site www.fortuna67.nl

Info George Zoontjens 0413476748