Vaderdaglopen 20 juni 2021

IMG 3290 kopie Groot

Heel jammer, maar het heeft niet zo mogen zijn.
De huidige coronamaatregelen en het gegeven, dat versoepelingen ter zake nog niet in het verschiet liggen hebben ons doen besluiten om ook de Vaderdaglopen van 2021 af te gelasten.
Graag zien wij u volgend jaar op Vaderdag 19 juni 2022 aan de start op een van de afstanden.

Als u wil weten wat de parkoersen zijn, klik dan op de afbeelding hierboven en ga dan naar het menu: Parkoers

Het Wedstrijd Organisatie Comité van S.V. Fortuna '67.

We mogen weer!! 

Athletics Champs Banner kopie

 

 

 

Protocol Verantwoord Sporten Fortuna (jeugd)

 

 

 

 

Start Running kopie

 

 

 

 

Protocol Verantwoord Sporten Fortuna (volwassenen)

 

 

 

 

 

Beste Fortunezen,

Na de goedkeuring voor de jeugd om te beginnen met sporten is er nu ook goedkeuring voor volwassenen om te starten. Eindelijk! Helaas nog niet voor onze zaaltrimmers.
Wat echter zo simpel lijkt, is in de praktijk nog niet zo makkelijk. Daarvoor is een protocol nodig en hebben we afspraken moeten maken met andere gebruikers van de accommodatie. Pas daarna volgt toestemming van de gemeente.
Die toestemming hebben we nu! Dus we kunnen onze trainingen weer opstarten. De jeugd is reeds begonnen. De Loopgroepen starten maandag 18 mei en blijven tot nader bericht alleen op de maandagavond trainen. We proberen z.s.m. een oplossing voor de woensdag te vinden.

Ook de Sportief wandelaars beginnen de trainingen weer op maandag 18 mei en behouden dezelfde trainingstijden.
In verband met de maximale groepsgrootte kan het echter zijn dat we de groepen moeten splitsen of aanpassen, wij rekenen daarbij op jullie medewerking. Het is allemaal even wennen en aanpassen.

Andere leden die nog niet mogen starten met trainen kunnen altijd aansluiten bij de Sportief wandelaars. Zij trainen op maandag van 9.00-10.30uur, en op dinsdag en donderdag van 19.00-20.30 uur. Je kunt onder de regels van het protocol gewoon komen. Heb je vragen dan kun je contact opnemen met George Zoontjens, tel 0413-476748.
Bij deze mail vinden jullie ook het protocol dat iedereen moet volgen rondom trainingen, lees deze goed door en houd je daaraan!

Daarnaast hebben we in overleg met KV Rooi  een aantal maatregelen genomen omtrent vervoer/aankomst en vertrek. Alle leden dienen zich hier aan te houden, hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk!

Maatregelen m.b.t. vervoer/aankomst en vertrek:

  •          volg altijd de aanwijzingen van de corona-verantwoordelijke!
  •          kom zoveel mogelijk met de fiets danwel lopend;
  •          betreed onze accommodatie via de poort aan de Zwembadweg en NIET via de hockeyclub;
  •          bij aankomst aan de poort houd zoveel mogelijk rechts aan, ben je met de fiets dan stap je voor het materialenhok af en zet je de fiets bij de duivenclub neer, daar hebben we extra fietsenrekken neergezet;
  •          na het wegzetten van de fiets verzamel je meteen op ons trainingsveld bij de juiste groep op aanwijzing van de trainer of corona verantwoordelijke;
  •          de auto’s mogen niet op het terrein worden geparkeerd, parkeer de auto bij de parkeerplaats bij De Helden van Kien en kom lopend naar de accommodatie via de hoofdpoort en NIET via de hockeyclub.

We wensen iedereen hele fijne en veilige trainingen en rekenen op jullie volle medewerking!

Met sportieve groeten,

Namens het bestuur, Leon Verrijt

 

40e Descente de la Lesse Dinant 29 augustus 2021

JF Mobile Menu Pro

JF Mobile Menu Pro