Vinaora Nivo Slider

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Brainstorm sessie 8 januari en 7 februari 2018 Ledenwerving

George Custom

Beste Fortunezen, nieuwe leden werven noodzaak of een bijkomstigheid.

De laatste jaren is er een terugloop van leden in enkele afdelingen. Ondanks de vele promotie komen er steeds minder mensen naar SV Fortuna 67. Je kunt de vraag stellen willen de mensen niet bij onze vereniging, of doen wij iets niet goed om ze te interesseren. Als we het probleem samen aanpakken kunnen we misschien wel slagen. Na een brainstorm bij de diverse bloed groepen is het volgende project ontstaan. Op maandagavond 26 Maart om19.00 uur op de zwembadweg 62 worden nieuwe mensen gevraagd naar een presentatie te komen van alle afdelingen. Met een powerpoint presentatie en diverse stands. Via een gezamenlijke folder flyer en in de media wordt extra aandacht gevraagd. Maar wie zijn de beste pr mensen van een vereniging om nieuwe leden te werven? Wij dachten de leden zelf die weten hoe fijn het is bij Fortuna en hun goede begeleiding.  Naast de inzet van de trainers,dachten wij aan een extra inzet van de leden .

Als beloning worden de leden die het lukt om een een nieuw lid te werven na 1 December uit genodigd voor een extra avond in december 2018. Wij zorgen voor de extra flyers en folders.

Dus laat 2018 een speciaal jaar worden na een fantastisch jubileum jaar.

Descente de la Lesse Dinant 2018

annoncezatopek Custom