Vinaora Nivo Slider

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Voormalig Fortuna lid Henk van Uden geridderd

IMG 20190427 WA0001 

MEIERIJSTAD - Zeventien inwoners van Meierijstad hebben vrijdagmorgen een koninklijke onderscheiding gekregen. De versierselen die bij die lintjes horen werden bij vijf vrouwen en twaalf mannen opgespeld door burgemeester Kees van Rooij. Dat gebeurde in de Blauwe Kei in Veghel.

Hierbij was Henk van Uden uit Schijndel die  benoemd is tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Hieronder de inzet van Henk vele jaren gewaardeerd lid van SV Fortuna'67.

Henk van Uden, Schijndel

1982 - 1992: Medeoprichter en voorzitter van de Toer Wieler Club 'Het Verzetje'. Van Uden organiseerde onder meer de Oranjetocht waar honderden fietsers diverse afstanden konden afleggen. Tevens is hij medeorganisator van de toertocht Luik-Bastenaken-Luik.

1993 - 2002: Secretaris en vrijwilliger van het atletiekbestuur van sportvereniging Fortuna '67 en tevens lid van de Communicatiecommissie en de commissie Clubkampioenschappen.

2009 - heden: Penningmeester en vrijwilliger bij de Katholieke Bond van Ouderen, afdeling Boschweg Schijndel. Tevens is Van Uden gastheer bij het sociaal cultureel centrum De Kajuit. Daarnaast co├Ârdineert hij de eigen gymclub van deze KBO-afdeling.

2009 - heden: Penningmeester van de Bridgeclub Sans Souci.

2012 - heden: Voorzitter van stichting sociaal cultureel centrum De Kajuit.

Rooise Crosslopen 2019 - 2020

StartCrosslopenfebr2014

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik op de foto voor meer informatie en
om digitaal in te schrijven.

Klik hier voor het parkoers