Vinaora Nivo Slider

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Rooise Crosslopen 2018 - 2019

StartCrosslopenfebr2014De inschrijflocatie is evenals vorig jaar: Het clubgebouw van Fortuna '67 aan de Zwembadweg 62, op ± 100 m van start en finish. Inschrijven vanaf 9.30 u tot 15 minuten voor de start van elk onderdeel
Er is voldoende douche- en kleedgelegenheid aanwezig.
Vanaf de centrale grote parkeerplaats wordt u via gele Fortuna borden naar de inschrijflocatie geleid en van daar weer naar de start- en finishlocatie. Fietsen kunt u stallen in onze eigen fietsenstalling bij het clubgebouw.

Zin in een kopje koffie voor of na de wedstrijd: De kantine is open!!

Klik op de foto voor meer informatie en om digitaal in te schrijven.
Klik hier voor het parkoers

De jeugd van Fortuna en de Club van 100

Het is een algemeen bekend gezegde: De jeugd heeft de toekomst
Je moet ze er echter wel mee helpen. Daarom heeft een door het bestuur van Fortuna ingerichte werkgroep, bijgestaan door het jeugdbestuur, de afgelopen 2 jaren hard gewerkt om een trainingsveld met verlichting voor onze jeugd te verkrijgen.

Nu is het dan eindelijk zover; vanaf 27 november 2011 kan er worden getraind op een trainingsveld met verlichting. Aan het exploiteren van een trainingsveld met verlichting hangt een prijskaartje en om die kosten te dekken hebben een paar leden een Club van 100 opgericht. Met het geld dat door de leden van de Club van 100 jaarlijks wordt ingelegd zullen de exploitatie uitgaven worden gedekt.
Is er dan nog geld over dan wordt dat aan andere zaken van de jeugd besteed.

Vindt u de jeugd ook belangrijk voor de toekomst van Fortuna en hebt u ook interesse om mee te doen met de Club van 100 meld je dan bij Peter Hellings, Jos van Uden of Lidewijde Verbeek. Zij kunnen u er alles over vertellen.  Elders op deze site vind je het reglement en het aanmeldingsformulier

Peter Hellings: tel. 478463, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lidewijde Verbeek: tel: 477635, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.