Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Reglement Aanmeldingsformulier Deelnemerslijst

De jeugd van Fortuna en de Club van 100

Het is een algemeen bekend gezegde: De jeugd heeft de toekomst
Je moet ze er echter wel mee helpen. Daarom heeft een door het bestuur van Fortuna ingerichte werkgroep, bijgestaan door het jeugdbestuur, rond 2010 hard gewerkt om een trainingsveld met verlichting voor onze jeugd te verkrijgen.

Vanaf 27 november 2011 wordt er getraind op een trainingsveld met verlichting. Aan het exploiteren van een trainingsveld met verlichting hangt een prijskaartje en om die kosten te dekken hebben een paar leden een Club van 100 opgericht. Met het geld dat door de leden van de Club van 100 jaarlijks wordt ingelegd zullen de exploitatie uitgaven worden gedekt.
Is er dan nog geld over dan wordt dat aan andere zaken van de jeugd besteed.

Vindt u de jeugd ook belangrijk voor de toekomst van Fortuna en hebt u ook interesse om mee te doen met de Club van 100 meld je dan bij Peter Hellings of Lidewijde Verbeek. Zij kunnen u er alles over vertellen.  Elders op deze pagina vindt u het reglement en het aanmeldingsformulier.

Peter Hellings: tel. 478463, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lidewijde Verbeek: tel: 477635, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Scholierenloop zondag 5 april 2020, afgelast

DSC 3086

In verband met de maatregelen in het kader van de bestrijding van het Corona virus is de Scholierenloop voor dit jaar afgelast. Natuurlijk is er volgend jaar weer wel een Scholierenloop.
Hebt u al ingeschreven? Het inschrijfgeld wordt natuurlijk niet afgeschreven!

JF Mobile Menu Pro