Masterpro Nivo Slider 3.xMasterpro Nivo Slider 3.xMasterpro Nivo Slider 3.xMasterpro Nivo Slider 3.x

Clubkampioenschap

Reglement                              Age grading

Waarom een clubkampioenschap?.

Iedere atletiekvereniging heeft, in de een of andere vorm, wel een clubkampioenschap. Ook onze vereniging kent sinds 2000 weer een clubkampioenschap. Bij de start ervan hebben we gezegd, dat er regelmatig geëvalueerd zal worden. Dat hebben we dus nu wederom gedaan. De werkgroep heeft geconstateerd, dat er nog steeds voldoende belangstelling is voor het clubkampioenschap. We hebben voor het seizoen dat op 1 april 2017 start gekozen voor een geheel andere opzet, vooral voor de volwassenen.
Deze wijzigingen vindt u hieronder.

Het clubkampioenschap voor de volwassenen wordt op een dag, de Vaderdaglopen, beslist.
Bij de jeugd wordt het aantal wedstrijden, waarbij men punten kan behalen, drastisch verminderd.

De sponsors.

Onze sponsor, de familie Jos en Francien Dekkers, stelt de wisselbekers beschikbaar voor de man en vrouw met het hoogst behaalde aantal punten. De wisselbekers voor de jeugd zijn gesponsord door de fa. Dekkers Potcultures. Wij zijn hen hiervoor zeer erkentelijk. Door het bestuur worden prijzen beschikbaar gesteld voor de winnaars per categorie.

De clubkampioen.

Naar de mening van de werkgroep moet de clubkampioen iemand zijn, die binnen de vereniging maar ook daarbuiten een goede vertegenwoordiger is van onze club.
Dus niet alleen de snelle atleet, die regelmatig podiumplaatsen behaalt, maar ook de wat minder snelle atleet of atlete, die regelmatig aan wedstrijden en/of trimlopen in de regio deelneemt. Met andere woorden: ieder lid moet kans hebben.