Vinaora Nivo Slider

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Vaderdaglopen 16 juni 2019

DSC 0169   kopie Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Inschrijven is nog niet mogelijk.

Dinant 2018 Dinant 2018 Dinant 2018 26 augustus

Beste Fortunezen,

Het is half april en dus tijd om weer te starten met de voorbereiding van het weekend Dinant.

Het verblijf in een gite op camping Villatoile, de gezelligheid die dat met zich mee brengt, maakt dat het jaarlijkse bezoek aan ‘Dinant’ nog springlevend is. Het hoogtepunt is natuurlijk ieder jaar de deelname aan de Descente de la Lesse, een wedstrijd (je mag het gerust een trail noemen) over 12.000 m of 20.750 m. op de laatste zondag van augustus (dit jaar 26 augustus).
Er is echter ook een wandeltocht van 12 of 15 km met gids door de natuurrijke omgeving van Dinant.

Dit jaarlijkse bezoek aan Dinant en de deelname aan de Descente de la Lesse heeft bewezen een succes te zijn en zeer goed voor de teambuilding.

Dus wat let u: neem ook eens deel aan dit supergezellige weekend eind augustus. Je kunt b.v. op vrijdag of zaterdag per auto naar Dinant reizen, maar het is ook mogelijk om op donderdag met een aantal anderen per fiets naar Dinant te gaan met een overnachting in Tongeren.
De terugreis zal voor de meesten wel op zondagavond zijn, maar terugreizen op maandagmorgen kost je weinig meer.flyera5versoquadri Aangepast

Alhoewel de schoolvakantie voorbij is, kunnen ook gezinnen met kinderen deelnemen. De Camping ligt aan de Lesse en wat is er gezelliger om dan met de kinderen b.v. op zaterdag met een kano de Lesse af te varen. Vindt u het leuker om met de kinderen te kamperen; dat kan natuurlijk ook, ruimte in overvloed.
Je kunt dan zelf je eten bereiden of je kunt bij de groep in de gite aanschuiven.
Er is op zondag ook een jeugdloop over 1 en 2 km, afhankelijk van de leeftijd. De deelname daaraan is gratis.

We nodigen daarom iedereen uit om aan dit Fortunaweekend deel te nemen. Zeker weten dat u naderhand zegt: dat was gezellig, dat doen we volgend jaar weer!

Zoals gezegd, het is ook mogelijk om per fiets naar Dinant te gaan. De voorbije jaren is dit een succes geworden, met een stijgend aantal deelnemers, die op donderdag vertrekken. Het gaat bij de heenreis om twee etappes met nachtverblijf op ongeveer de helft van de reisafstand. Aankomst op vrijdag. Op zaterdagmiddag is dan de groep compleet.

Zoals altijd wordt voor eten en drinken gezorgd. Ga mee en proef de gezellige clubsfeer in een prachtige omgeving tussen onze zuiderburen. Het is maar twee uurtjes autorijden. De kosten zijn afhankelijk van het aantal overnachtingen. Zet 26 augustus in je agenda, en meld je aan bij Peter Hellings vóór 1 juli a.s. De formaliteiten worden daarna geregeld.

Gegroet Peter Hellings.

Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan!