Verrassingswandeltocht Flierefluiters

Donderdag 27 augustus was het 15 jaar geleden dat we als Flierefluiters gestart zijn met sportief wandelen. Naast onze warming- up, intervaltraining, cooling down, is het wekelijks ook een gezellig sociaal gebeuren, waar het nodige met elkaar gedeeld wordt en we al vele paadjes in het mooie Rooi bewandeld hebben.

Voor deze wandeling hadden we via de groeps app  al verschillende hints, foto’s ontvangen, zodat we wisten dat het startpunt bij KATO op de houtsestraat was.

Bij aankomst kregen we onze wandeltocht op papier, George probeerde nog het nodige uit te leggen maar dat valt niet mee met al die keuvelende vrouwen ….maar goed we wandelde over de A50 ,richting Nijnsel, langs de natuurrijke dommel waar we onze eerste hint het brugje over de dommel zagen,  zo verder richting het vresselsebos, waar Nelle volop vertelde over een wandeling met een vogelaar en welke vogels ze allemaal had gezien.

We liepen verder langs de strobolse hoeve richting de H. Antoniuskapel waar we met het 50 eurocent muntje een kaarsje aan maakte, H.Antonius beste vriend zorg dat we……….[leden zou wel erg fijn zijn] ……….daarnaast nog uitleg over hoe deze kapel tot stand is gekomen.

We wandelde verder richting de lieshoutseweg naar onze volgende hint, die te zien was in de boerderijwinkel PUUR BRABANT. Gezien het al begon te schemeren door naar ons eindpunt ..op de thee bij KATO.

Hier werden we nog verrast met een lekker puur brabants worstebroodje, en na de nodige hilarische gesprekken, kreeg George namens ons nog een attentie. Wij vonden dat hij dit na al die jaren wel verdiend had, zoals iedereen wel weet  heeft  hij aan de wieg gestaan bij de oprichting van het sportief wandelen, en zoals George zelf al aangeeft zolang ik gezond ben blijf ik trainen… zijn wij ook blij…

Maria heeft zich tijdelijk terug getrokken vanwege haar gezondheid maar ook zij heeft haar sporen verdiend en hierdoor ook een attentie, die nog bezorgd wordt.

Al bij al is het een hele gezellige sportieve wandeling geweest.

Ps de oproep voor mannen blijft van kracht.

Groetjes van een wandelaar.

20200731 122402 resized 20200827 192431 resized 20200827 194228 resized 20200827 200627 resized IMG 20200827 WA0003 resized IMG 20200827 WA0004 resized

 

Rooise Crosslopen 2020 - 2021

StartCrosslopenfebr2014

 

 

Klik op de foto voor meer informatie en
om digitaal in te schrijven.

Klik hier voor het parkoers

Klik hier voor de gezondheidscheck

Vul de gezondheidscheck in en breng 'm ingevuld mee naar de wedstrijd.
Zonder gezondheidscheck kunt u niet deelnemen!!

De Rooise Crosslopen van 18 oktober en 15 november zijn vanwege de verscherpte Corona-maatregelen afgelast.

De Rooise Crosslopen van januari en febuari blijven voorlopig gehandhaafd. Het klassement zal dan worden opgemaakt over 3 wedstrijden: september, januari en februari. Men moet dan wel aan alledrie de wedstrijden hebben deelgenomen.

Houdt wel de informatie op deze pagina in de gaten.

Drie Dorpen Cross 22 november 2020

DSC 3656
 

 

 

 

De Drie Dorpencross van 22 november is vanwege de verscherpte Corona-maatregelen afgelast.