Rooise Crosslopen 2021 - 2022

StartCrosslopenfebr2014

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

 

Het inschrijfgeld van alle atleten die bij aanvang van de Rooise Crosslopen 2020 - 2021 hadden ingeschreven voor de hele cyclus (5 wedstrijden) wordt overgeheveld naar de Rooise Crosslopen seizoen 2021 - 2022.

Drie Dorpencross 28 november 2021

DSC 3656Klik op de afbeelding om naar de website te gaan.

 

 

 

 

Fortuna wandelaars behulpzaam

Tijdens de SW wandeling onder leiding van Jeanne Reijnders, die Maria van Weert vervangt op de dinsdagavond, vond een positieve gebeurtenis plaats. Op het einde van de  training werden ze aangesproken door een dame die zich niet lekker voelde. Door goed ingrijpen van enkele leden van de groep, werd deze persoon die hyperventileerde, hulp geboden en in veiligheid gebracht. Door deze professionele hulp is alles goed gekomen en vindt hieronder de bedankbrief van de vrouw.

Op dinsdag jl., 18 mei, maakte ik een heerlijke avondwandeling met mijn 2 honden door Sint-Oedenrode. Tijdens deze wandeling (ik was toen op de Paardenbloem -in de buurt van de manage en Basic Fit) voelde ik me plots onwel. Een tegemoetkomende dames-wandelgroep van SV Fortuna 67 heeft mij hulp geboden en gerustgesteld en zijn bij mij gebleven totdat ik werd opgehaald. Een van deze dames heette Jeanne Reijnders. Via deze weg wil ik haar, maar ook de andere dames van de wandelgroep, heel erg bedanken voor hun lieve hulp & zorgzaamheid! Het gaat gelukkig nu goed met mij.

Met vriendelijke groet,
Claudette

 

40e Descente de la Lesse Dinant 29 augustus 2021

JF Mobile Menu Pro

JF Mobile Menu Pro