Dat gaat naar Den Bosch toe...

Vorig jaar kwam het al eens ter sprake om een keer (hard)lopend naar Den Bosch te gaan op zondagmorgen in de meimaand. Dit jaar bleef het niet alleen bij praten en moest het er eens van komen en wel op 12 mei.

Met 8 lopers (zie foto) begeleid door 2 fietsers (Henk en Marianne) vertrokken we om half 10 vanaf het clubgebouw. Antoinette had een erg mooie route uitgestippeld, achter Schijndel door, via Sint Michielsgestel en door het Bossche Broek. Onderweg konden we allemaal de boom in, voor een foto dan natuurlijk, om daarna onze tocht te vervolgen. 

Tegen half 12 werden we door het gilde op de markt in Den Bosch verwelkomd (of verbeeldden we ons dat maar?) Hoe dan ook, zij en wij waren er. Marianne toverde heerlijk belegde broodjes te voorschijn zodat we de eerste honger konden stillen. Daarna (sommigen in korte loopbroek) een kaarsje opsteken in de Sint Jan om vervolgens de verdiende Bossche bol te nuttigen. Het bleek nog een hele uitdaging om met de bus weer thuis te komen. Henk en Marianne konden dat zeker zo snel op de fiets.

Kun jij je een leukere Moederdag wensen?

Volgend jaar gaan we zeker weer, ga je mee?