Kinderen en kanker, een onmenselijke combinatie!

Een nieuw jaar met goede voornemens. Ook Frank van den Brand, marathon loper en lid van Fortuna ‘67 in Sint-Oedenrode gebruikt de start van een nieuw jaar om een goed voornemen aan te wenden. Als vader van twee gezonde kinderen voelt hij zich aangetrokken tot het goede werk wat KiKa verzet in onderzoeken met als doel kinderkanker uit te bannen. Daarom gaat hij op 6 November 2011 de marathon van New York lopen met als doel, om voorafgaand aan dit evenement zo veel mogelijk fondsen te werven voor KiKa. Hiervoor zal hij via diverse media kanalen en tijdens lokale en regionale (sport) activiteiten aandacht voor KiKa proberen te vragen en geld in te zamelen. Tevens zijn er plannen om een sponsorloop voor schoolkinderen te organiseren om zodoende ook  hen de mogelijkheid te geven hun leeftijdsgenootjes welke aan kanker lijden te steunen.

Om bedrijven en organisaties de mogelijkheid te geven hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen heeft is de website www.marathonvoorkika.nl opgezet, waar bedrijven welke deze actie ondersteunen in beeld komen. Tevens bied deze site voor iedereen die deze actie wil steunen, op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen, het actuele opgehaalde bedrag, of informatie om met Frank van den Brand in contact te komen, alle details.

Mocht u direct informatie willen over bovenstaande actie, neem dan contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-31903148

Met vriendelijke groet,

Frank van den Brand - www.marathonvoorkika.nl