Samenwerking Jeugdloopgroep Fortuna en Loopgroep Wijbosch

Loopgroep Wijbosch en S.V. Fortuna '67 gaan samenwerken om de jeugd in Schijndel enthousiast te krijgen om te gaan hardlopen.
Dit gaan zij doen middels het Sportstimuleringsproject van de Jeugd Sport Stichting Schijndel.

S.V. Fortuna ’67 heeft een enthousiaste jeugdloopgroep.

 

De loopgroep staat onder leiding van gediplomeerde loopgroeptrainers.
De trainers worden geassisteerd door ervaren lopers en loopsters.

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen lid worden

De training is een mengeling van spelletjes en circuits en is bedoeld om de ontwikkeling van de looptechniek en motoriek te bevorderen.
Ouders worden betrokken bij de vooruitgang in de trainingsresultaten.
De training is op zaterdagmorgen van 9 tot 10 uur uur. Doel is om na een goede voorbereidingsperiode deel te gaan nemen aan de eigen Trimcompetitie en een crosscompetitie bij andere atletiekverenigingen.
Op dinsdag- en donderdagavond van 19.00 tot 20.00 u is er een extra training, die nog specifieker is gericht op deelname aan wedstrijden voor de jeugd vanaf  ± 10 jaar.
Kinderen kunnen vrijblijvend een maand gratis mee trainen. Daarna kunnen zij lid worden van de jeugdloopgroep. De contributie bedraagt voor pupillen (t/m 10 jaar) € 69,85 en voor junioren (vanaf 12 jaar) € 76,10 per jaar. Ze zijn dan volledig Fortuna- en Atletiekunie-lid en hebben een wedstrijdlicentie. Daarnaast zijn de kinderen verzekerd tijdens training en wedstrijden.

Informatie kunt u verkrijgen bij:

Peter Hellings, tel 0413 478463, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en
Dianne van der Zanden 0413 478878 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij voorkeur na 18.00 uur of op zaterdagmorgen tijdens de training.

………………………………………………………………………………………………

Voornaam:………………………….Naam:………………………………

Ik ben geboren op …………………………………… Jongen/Meisje

Mijn adres is: Postcode…………………Straat: ……………………………

Mijn telefoonnummer is………………………Emailadres……………………………………………...