Sportief wandelen op maandagochtend 8 oktober.

Sportief wandelen op maandagochtend 8 oktober.

Het was weer eens prachtig zonnig en wel fris op maandagochtend en we hadden er zin in. De temperatuur bedroeg nauwelijks 5 graden C. En overal zagen we nog rijp op de weilanden.
Onze trainer Harry had weer een mooie route uitgezocht door het Brabantse landschap, zelfs dicht bij huis kom je zo op de mooiste plekjes, die je vaak heel niet kent.
We staken de Schootse Dijk over en bij de boerderij werd het eerst even een ‘warming up’ gedaan wat altijd grote hilariteit met zich mee brengt.

We wandelden steeds verder over velden en tussen de bossen, de zon werd al warmer en de jassen gingen uit, want we hadden er goed de pas in en stookten onszelf dus ook flink op.
Langs het Duitse lijntje was het pad een motorcross weg geworden en moesten we flink onze kuitspieren gebruiken om de weg te vervolgen.
Maar weldra werd het pad weer begaanbaar en liepen we vrolijk verder.
Het is iedere maandagochtend weer een feest om te gaan wandelen en de groep heeft het heel gezellig samen.

Om kwart voor elf waren we weer op de Zwembadweg, waar de cooling down het laatste zweet nog kostte en keerden we weer allemaal voldaan en tevreden naar huis, na een goed begin van de nieuwe week en allemaal tot ziens de volgende keer.

Leny Rampelt.