Flitsende start van wandel je fit in 10 weken

Op 26 maart is SV Fortuna 67 gestart met de info avond over het wandelprogramma fit in 10 weken. Onder grote belangstelling op deze avond is het programma uitgelegd en afgesloten met een professionele info over wandelschoenen door Erik Groothoff van Comfort Zone.

Op dinsdag 2 april werd met een grote groep, bestaande uit wandelaars van 2012 en nieuwe fit wandelaars, de eerste training begonnen met veel licht van de zomertijd. De MooiRooi Krant stond al klaar om dit op foto vast te leggen . Op deze eerste training hebben de deelnemers een 1000m test afgelegd om zo de conditie vast te leggen. De resultaten zijn zeer bemoedigend, er is wel verschil maar een goede basis conditie is bij de meeste al zichtbaar. Daarom starten we de volgende training met 2 groepen die qua snelheid die bij elkaar passen. In de eerste training hebben we ook al aandacht gegeven aan de wandel stijl waar veel verschillen zichtbaar waren. Dus voor ons als trainers is er nog veel werk aan de winkel om iedereen klaar te stomen voor de Rooise 4 daagse 4 t/m 7 Juni.

Als er nog mensen zijn bij het lezen van dit artikel,en nog mee willen wandelen is dit mogelijk en kom om op dinsdagavond 18.45 uur op zwembadweg 62.

Vriendelijke wandel groeten van George Zoontjens en Ali de Graaf.