Rolstoelwandelen Odendael met Fortuna '67 22 april 2013

Op maandagavond 22 april kwamen de vrijwilligers van de sportief wandel afdeling  weer bij elkaar in Odendael om met de bewoners te gaan wandelen..Om 18.30 uur vertrokken we  met 25 rolstoelen en scootmobielen richting kringloopwinkel D,n einder. Met het mooie weer trokken we langs de dommel waar de dotterbloemen weelderig bloeiden en de water vogels ons kwetterend verwelkomden . In de straten stonden vele div. bomen in bloei en liet de ontluikende lente zien. Op D,n einder werden we verwelkomt met een lekker kopje koffie.

Hier werd het logo en ontstaan van de kringloop winkel verduidelijkt door beelden en een spannend verhaal. Hier worden de afgedankte spullen weer opgeknapt door vele vrijwilligers, en voor een laag bedrag weer aangeboden. De extra inkomsten worden geschonken aan een goed doel. Na deze goed verzorgde pauze en nogmaals bedankt voor de goede verzorging ging onze tocht weer huiswaarts. Vele bewoners bedankten ons voor de mooie tocht want vele komen weinig in de rest van Rooi om herinneringen op te halen over het nu en hoe het vroeger was.

Als er onder u mensen zijn die interesse hebben om de bewoners overdag vaker met de rolstoel Rooi te laten zien in een wandeling, kunnen zich opgeven bij de activiteiten organisatie van Odendael.

 

Vele wandel groeten van George Zoontjens