Bewoners Odendael en SV Fortuna'67 weer op stap met de rolstoelen

 

De bewoners van Odendael zijn weer op stap geweest.

Afgelopen maandag 9 September gingen zij met leden van SV Fortuna '67 naar 'De Stal' aan de Stekelbrem in Sint Oedenrode.
Het was dit jaar al de derde keer dat de leden van de wandelgroep van de Rooise atletiek-wandelvereniging met de oudjes van Odendael op pad gingen. In april en juni waren er ook al wandelingen. In oktober en december staan er ook nog wandeltochten op het programma.

Rond de klok van 18.30 uur keken we op de buienradar en die gaf minder regen droog weer aan. Naar buiten gekeken en het was droog dus we gaan goed ingepakt met een 35 personen op pad naar de stal. De meeste van ons waren er nog nooit geweest in dit paradijsje op aarde.

Al 50 jaar wordt er op een stuk grond door de familie Van den Hurk van een ha paadjes aangelegd met kleine hoekjes met alles uit grootmoederstijd. Met een kabouterhuis een ophaalbrug en egel burcht een heksje in een kasteel zelfs een wigwam met dakpannen. Teveel om allemaal op te noemen,je moet er zelfs maar eens gaan kijken. Zelfs een museum mooi verlicht was het bekijken waard waar zelfs vele vlooienmarkten voor zijn bezocht om alles compleet te maken.

We werden door Rien v/d Hurk ontvangen met een heerlijk bakje koffie met koek. Rien nog bedankt.Ondanks de regen van afgelopen maandagavond waren de wandelaars enthousiast over het programma. Dus een geslaagde avond en tot de volgende ontdekkingstocht in Oktober. 

Groeten van George Zoontjens en de vrijwilligers bedankt voor jullie inzet