Harry Verschueren benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

 

Harry Verschueren is met koningsdag benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Harry is trainer bij Sportief wandelen en wandelt elke maandag met zijn groep. Naast het trainerschap organiseert hij bij Fortuna ook regelmatig activiteiten. Maar het meeste vrijwilligerswerk doet Harry in zijn woonplaats Son. Zo was hij onder meer betrokken bij de Katholieke Werkende Jongeren ( KWJ ), jongeren centrum Oase, enkele jaren was hij voorzitter van gemeenschapshuis Braecklant.

Het lijstje is nog niet op ; voorzitter van de harmonie Pro Honore et Vritute , terwijl hij zelf geen instrument bespeelt. Vrijwilliger bij de voetbalclub SBC. Ook in het carnaval gebeuren in Son steekt Harry veel tijd; adjudant van de prins en voorzitter bij cv De Krutjesrapers en hij is voorzitter bij de CDA in Son geweest. En als laatste taak is nog te noemen het werk als archivaris van de carnavalsclub en is hij actief bij wandelsportvereniging Olat o.a. bij de organisatie van de wandelvierdaagse in Rooi.

Ook van Fortuna waren tijdens de uitreiking van onderscheiding mensen aanwezig hetgeen door Harry zeer op prijs werd gesteld.

Als je zo z’n staat van verdienste ziet en Harry kennende vinden wij de onderscheiding dik verdient. Natuurlijk hopen wij dat hij nog jaren tijd vrij maakt voor Fortuna '67.

(Foto’s gemaakt door mevr. Entezami )