Weer geslaagden bij SV Fortuna 67

 

 

In februari hebben de trainers en assistenten van de wandel afdeling een calamiteitenplan gemaakt en in werking gesteld. Ditomdat we, als er tijdens onze trainingen iets zou gebeuren, we moeten weten hoe te handelen als begeleiders. In al onze groepen zijn trainers en assistenten nu voorbereid en getraind. Dit is aan allen medegedeeld en dit geeft meer zekerheid onder de leden.

Op 3 en 10 juli zijn 11 trainers en leden van de club op REANIMATIE en AED cursus geweest. Deze werd verzorgd door Piet van Rooij van Promedu opleidingen die ook nu lid is. Deze avonden werden gehouden op de zorg boerderij met een 3 uur durende cursus. Iedereen is er nu zeker van overtuigd dat dit een goed initiatief is om sterker in de schoenen te staan als het nodig mocht zijn tijdens een ongeval.

Allen zijn geslaagd en gingen met een goed gevoel naar huis.

In oktober willen we als meer interesse is onder de leden en trainers weer een avond te organiseren. Voor de kosten hoef je het niet te laten want die zijn slechts 15 euro en als je daar een mensenleven mee kunt redden een schijntje.

Je kunt je alvast opgeven via mijn mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Per avond zijn er maar 6 deelnemers tegelijk mogelijk,dus heb je interesse geef je op.

Groeten George Zoontjens