Zomer activiteiten in juli en augustus.

In de zomervakantie periode zijn de wandel trainingen gewoon doorgegaan.
Voor “de Fitwalkers” en “de Flierefluiters” zijn extra wandelingen in andere plaatsen georganiseerd.
 
 
Op 28 juli zijn we naar Oirschot gereden en hebben gewandeld in het Groene Woud.
We zijn daar om 19.00 uur vertrokken bij herberg De Schutkuil onder begeleiding van Anny Welte die onze wandeling had uitgezet. Het Groene Woud is een mooi gevarieerd gebied met bossen weide en echte natuur velden afgewisseld. Na 90 minuten kwamen weer terug en hebben we samen een gezellig drankje gedronken.
Op 25 augustus en 27 augustus gingen we wandelen in de omgeving van Best, de Nieuwe Heide en het Lang Meer.
Na de start 19.00 uur bij de Bevrijde Vleugels Boshuijs wandelen we via het Joe Mann theater de bossen in. Het was een druilerige avond maar het deerde ons niet om toch te genieten van de mooie natuur zo dicht bij huis. Met een regenjas en paraplu hebben we die avond toch een fijne wandeling gehad. Na de wandeling werd de avond afgesloten met gezellig nakaarten en een drankje.
De algemene bevindingen waren “positief” en “moeten dit vaker doen”, dat was de mening van de wandelaars van beide groepen.
Onze Fitwalkers lid Piet van Rooij is op 1 augustus gestart in Frankrijk voor een tocht van 1030km naar Santiago de Compostella. Hij hoopt op 10 september zijn eind doel te halen en daar dus aan te komen.
Je kunt hem via de blog op de Fortuna67 site volgen of op www.traveling2gether.eu
Hier vinden jullie enkele foto's va onze en Piet zijn belevingen.
 
 
Wandel groeten van George Zoontjens
etmm4b