Zaaltrimmen

Fortuna heeft veel buitenactiviteiten en als vereniging zijn we er trots op dat zoveel mensen hier gebruik van wilen maken. Maar waar er mensen zijn die graag buiten sporten, zijn er ook mensen die nog liever binnen actief bezig zijn.
Al jarenlang voorziet Fortuna in deze wens door middel van het aanbieden van zaaltrimmen.

Zaaltrimmen is een sportieve manier om de lichamelijke conditie op peil te houden en zelfs te verbeteren. Maar trimmen is ook lekker ontspannen bezig zijn en bewegen, waarbij het sociale aspect niet uit het oog mag worden verloren. De groep zaaltrimmers bestaat uit mannen en vrouwen van alle leeftijden, die onder begeleiding van een gediplomeerd train(st)er, in een sporthal of gymzaal  bewegen.
De trainingen zijn zodanig ingericht dat het voor iedereen mogelijk is om in eigen tempo te werken aan conditie. Tijdens de trainingen worden rek- en strekoefeningen gedaan, evenals spierversterkende en oefeningen voor verbetering van balans, conditie en coördinatie.
Zaaltrimmen kende zijn thuishaven in sporthal De streepen. Tijdens de nieuwbouw hebben we tijdelijk onderdak gevonden in sporthal Odaschool, althans voor de donderdagavondgroep.

Heeft u interesse om een training mee te maken, dan bent u van harte welkom.


 

Trainingstijden

Maandag      : 09.30 – 10.30 uur
Donderdag    : 20.00 – 21.00 uur

 

Op maandagochtend vindt de training plaats in Sporthal de Kienehoef. Op donderdagavond in de Odaschool. en met ingang van het nieuwe seizoen 2012 -2013 sporthal De Streepen

 

 

 

Voor info en aanmelding:

Hendrikje Damen   : 0413 – 47 22 15