Nieuwe editie van onze jaarlijkse moddercross binnenkort van start.

Op zaterdag 8 december om half drie, staan we weer in de startblokken om met de traditionele, en vooral spectaculaire cross country van start te gaan. Uiteraard vertrekken we weer vanaf onze eigen vertrouwde locatie….Het clubgebouw van de Loopgroep Wijbosch aan de Veghelsedijk te Wijbosch.
Graag dus om 14.30 uur aanwezig zodat we op tijd kunnen vertrekken.
Het parcours is wederom zodanig uitgezet dat ieder , van beginnend Start to Runner tot aan ervaren wedstrijdatleet hier zonder kleerscheuren aan kan deelnemen. Onderweg zullen we voor enkele leuke verrassingen zorgen met betrekking tot de core-stability, denk aan het traditionele modder-opdrukken!!
Verdere bijzonderheden kunnen ivm het spanningsveld niet openbaar gemaakt worden. In tegenstelling tot andere jaren is de toegang voor modderaars buiten onze vereniging GRATIS.
Na ongeveer 40 minuten zal een eerste groep terugkeren naar het clubgebouw. Hierna zal het parkoers enigszins zwaarder gaan worden. Op gepaste momenten zullen vermoeide deelnemers daarna in groepjes terugkeren. De geoefende lopers die het aandurven om de cross uit te lopen zullen uiteindelijk na ongeveer anderhalf uur bij het clubgebouw, uitgeput en afgemat, arriveren.
Vanzelf wordt ook dit gebeuren feestelijk afgesloten met een soepje en hapje, en later nog wat ‘vetjes’ , dit alles aangeboden door het Cross Country comité. De drankjes zijn tegen normale barprijzen verkrijgbaar. Zoals andere jaren belooft dit weer een spectaculaire afsluiting te worden waarbij de nodige cross ervaringen nog eens de revue passeren. Sluitingstijd laten we in het ongewisse, daar we ons hier toch nooit aan houden !

TIPS…..

1. Vertrek 14.30 uur
2. Pak vooral niet je beste trimschoenen.
3. Ook “Zondagse kleren “ zijn hier ongepast.
4. Kom in grote getale, denk dan vooral aan familie en kennissen.
5. Laat je niet gek maken door verhalen uit het verleden, ’t is toch telkens anders.

Voor inlichtingen kun je ten allen tijden terecht bij

Wim, Pino, Ton en Hein of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.