Ophalen Bevrijdingsvuur in Wageningen

Ophalen bevrijdingsvuur in Wageningen 4 en 5 mei 2015 door SV Fortuna’67

Op 5 mei gaat SV Fortuna’67 in Wageningen het Bevrijdingsvuur ophalen en in estafette word het vuur naar Rooi gebracht. Onder begeleiding van de mountainbikers zullen de lopers 5 tot 15 km lopen waarna er van groep gewisseld wordt. Het laatste stuk zal de jeugd zich hierbij aansluiten. Wanneer we in Rooi zijn kunnen de sportief wandelaars en de trimmers zich erbij aansluiten om vervolgens het vuur bij het bevrijdingsmonument aan de Burgemeester te overhandigen.

Natuurlijk willen we graag dat zoveel mogelijk Fortunezen hieraan deelnemen.
Het aantal deelnemers wordt wel beperkt door het aantal zitplaatsen in de bus, die ons naar Wageningen brengt en ook weer begeleidt richting Sint-Oedenrode.

 

Dus meld je zo snel mogelijk aan, wie het eerst komt, het eerst maalt!!

 

De telefoonnummers zijn:

Jos Dekkers: 0413 478005

Francien Dekkers: 06 13695358

 

Deelnemers zijn wel verplicht om op 4 mei de Dodenherdenking in de kerk bij te wonen en daarna mee te lopen naar het Bevrijdingsmonument. Na de plechtigheid daar vertrekt de bus naar Wageningen.
Op de website en in de Fortunabode houden iedereen op de hoogte van de stand van de voorbereiding. De deelnemers worden via de mail op de hoogte gehouden, bovendien zal er nog een bijeenkomst in het clubgebouw worden georganiseerd

Aankomst SV Fortuna ’67 Bevrijdingsloop 2008