Hoi allemaal,

Het is weer snel augustus 2015. We gaan natuurlijk weer naar Dinant, toch zeker ?

Ieder jaar horen we geluiden van: het was weer bere-geweldig, tot aan: moet dat nou alweer naar Dinant!

Nou, de organisatie is voor alles in, maar er is nog maar weinig beters boven komen borrelen dan het vertrouwde uitstapje met de trailloop over ca 21 km of de kortere versie. Er is voor de variatie onderzoek geweest naar een loopwedstrijd in La Roche , die ongeveer in dezelfde tijd wordt gehouden, maar de reacties zijn gematigd....  Fietsers praten over Diekirch, anderen praten over La Roche, maar in de kern hebben we nog geen duidelijke verbetering, die uitgaat boven de Descente de La Lesse. Ons vaste onderkomen daar, gelegen rustiek en midden tussen het parcours , is dusdanig gezellig dat in 2015 weer hiervoor is gekozen. Gezinnen met kinderen kunnen aan het water op de camping, maar ook een plek in de gite (appartement met alles erop en eraan) is mogelijk. Dus bij deze de uitnodiging voor 2015 aan heel Fortuna, jong en oud , fietsers en niet-fietsers, om mee te doen aan de veldloop van 21 of 13 km, of gewoon om mee te gaan voor de gezelligheid. Het gaat om het weekend van zondag 30 augustus 2015, dat is eind van de zomer , en.. ná de kermis !!

Deze keer hebben we ook weer voldoende deelnemers, die per fiets willen gaan vanaf donderdag. Het gaat bij de heenreis om twee etappes met nachtverblijf op ongeveer de helft van de reisafstand. Je kunt er voor kiezen om per auto op vrijdag of zaterdag naar Dinant te rijden. Op zaterdagmiddag is dan de groep compleet.

Zoals altijd wordt voor eten en drinken gezorgd. Ga mee en proef de gezellige clubsfeer in een prachtige omgeving tussen onze zuiderburen. Het is maar twee uurtjes autorijden. De kosten zijn afhankelijk van het aantal overnachtingen. Zet 30-8 in je agenda, en meldt je aan bij Peter Hellings vóór 15 juni a.s. De formaliteiten worden daarna geregeld.

Groet Dick Swinkels.

Klik hier voor het inschrijfformulier!!